Despre noi

Work Consult dezvoltă și oferă un program de servicii care susține ideile clienților noștri și contribuie la îmbunătățirea condițiilor de securitate și sănătate în procesul administrativ și de producție, în concordanță cu standarde europene. Compania noastră oferă colaboratorilor proiecte de dezvoltare creative și profesionale în vederea poziționării favorabile a acestora față de concurență și în vederea creării de parteneriate durabile. Unicitatea firmei Work Consult vine din faptul că ne-am specializat exclusiv pe dezvoltare și oferim o gamă completă de produse și servicii tuturor categoriilor de clienți. Suntem obișnuiți cu lucrul în echipă, suntem în favoarea unei comunicări constante cu clienții noștri, suntem accesibili pentru aceştia şi respectăm termenele stabilite.

Misiune

Misiunea noastră este să înțelegem nevoile clientului, să venim în întâmpinarea acestora și să fim un partener responsabil prin punerea la dispoziție a unui capital uman de calitate, corespunzător nevoilor de dezvoltare.

Viziune

Ne măsurăm performața prin prisma succesului clienților noștri.

Cea mai mare dorinţă a noastră este ca în baza conceptelor și soluțiilor dezvoltate de noi, partenerii noștri să reușească în tot ceea ce vor întreprinde. Ne dorim să transformăm idei în afaceri de succes și ne mândrim atunci când suntem recomandați pentru seriozitatea și calitatea serviciilor noastre.

Valori

Valorile noastre ne-au însoțit de la înființare și ne-au ghidat pe calea spre succes. Credem cu tărie că urmând aceste valori și pe viitor, vom contribui la dezvoltarea durabilă a clienților noștri și implicit a economiei românești.

Siguranta & Incredere

Pe lângă serviciile oferite, firma noastră inspira clienților săi siguranța și încrederea ca au ales partenerul cel mai potrivit pentru proiectele lor.

Eficienta & Performanta

Suntem o echipă de oameni responsabili, profesioniști, capabili să răspundă celor mai înalte și exigente standarde. Livrăm întotdeauna, în timp util, informații corecte și complete care răspund nevoilor colaboratorilor noștri.

Competenta & Invatare continua

Suntem deschiși la feedback corect și sincer, la schimbări și căutăm mereu oportunități prin care să ne dezvoltăm. Serviciile pe care le oferim sunt rezultatele muncii și studiilor pe care echipa noastră le creează personalizat, pentru fiecare client.

Inovatie & Sustenabilitate

Ne dezvoltăm continuu pentru a fi capabili să punem la dispoziția clienților noștri cele mai moderne, inovative și creative soluții, cu promisiunea ca ele să fie realiste și adecvate nevoilor lor.

Distribuie mai departe!
Va rugam asteptati...

Inscrie-te la newsletter!

Vrei să fii anunțat când publicam articole noi? Introdu adresa de e-mail și numele tau mai jos si fii primul care afla.