Consultanță Proiecte Europene

Fondurile europene nerambursabile sunt deosebit de birocratice și netransparente. Foarte ușor cineva se poate pierde în multitudinea de hotărâri. Ajutorul profesionist oferit de un consultant este din acest motiv indispensabil.

De ce o firmă de consultanță?

Firma de consultanță îți oferă:

  • informații corecte si complete despre programele de finanțare nerambursabilă (fonduri structurale sau guvernamentale);
  • realizarea unei evaluări a eligibilității ideii de proiect a organizației dumneavoastră;
  • consultanță în elaborarea documentației de finanțare (fonduri structurale, guvernamentale, etc);
  • consultanță în implementarea proiectelor finanțate (fonduri structurale sau guvernamentale);

 
În funcție de tipologia clientului nostru și a domeniilor de interes, monitorizăm permanent noile oportunități de finanțare apărute și transmitem informațiile personalizat fiecăruia dintre aceștia. În acest mod clientul are posibilitatea de alege cea mai bună soluție în raport cu necesitățile de finanțare identificate.

În momentul identificării sursei de finanțare aducem la cunoștință beneficiarului toate criteriile de eligibilitate și condițiile contractuale specifice programului.

Pregătim Studii de Fezabilitate, scriem și coordonăm toată documentația pentru depunerea, aprobarea și semnarea contractului de finanțare și suntem responsabili de pregătirea întregii documentații din faza de implementare și monitorizare. Consultanța precontractuală sau mai simplu, stabilirea eligibilității este oferită întotdeauna gratuit.

Etapele proiectului

  • Cum pregătim un proiect
  • Studiul de fezabilitate
  • Implementare și monitorizare

 
Obținerea finanțării nerambursabile este o primă etapă în drumul spre un “proiect de succes”. Următoarea etapă la fel de importanta este implementarea acestuia. Echipa noastră asigură consultanța și asistența necesară realizării unui management eficient al proiectului. De la asistență la semnarea contractului de finanțare până la publicarea anunțului de finalizare a proiectului și depunerea la Organismul Intermediar a ultimului raport de progres al acestuia, suntem alături de Client asistându-l în toate activitățile de implementare.

Distribuie mai departe!
Va rugam asteptati...

Inscrie-te la newsletter!

Vrei să fii anunțat când publicam articole noi? Introdu adresa de e-mail și numele tau mai jos si fii primul care afla.